I fredagskväll firade Kören Stämbandet Broarnas dag genom att sjunga i Mjölby kyrka. En lättsam konsert där kyrkan fylldes av sommarsånger som ”En kväll i juni” och ”Visa vid vindens ängar”. Lite svängigare toner blev det när kören framförde ”Down by the river side” och Manhattan Transfers hit ”Operator”. Åhörarna fick även njuta till tonerna av ”Dream” och ”Sommarpsalm”. Kören hade denna kväll fått extra förstärkning av pianisten Johan Bergstrand. Vår ständiga dirigent Karin Wall Källming såg till att vi sjöng som det står i noterna:) Det var en härlig sommarkonsert som förmodligen blivit en tradition…Kyrkan fylldes av besökare ända från Irland vilket gjorde att stämningen blev lite internationell:) Roland Borell bidrog då han växlade mellan svenska och engelska  i  sitt alltid finurliga mellansnack:)