Broarnas dag 2014Att Kören Stämbandet sjunger i Mjölby Kyrka på Broarnas dag har numera blivit en trevlig tradition. Klockan 20.00 tågade kören in i kyrkan till tonerna av ”Intrada” . Därefter framfördes ” I denna ljuva sommartid” med kören ståendes utmed sidogångarna. Konserten innehöll en blandad repertoar med lite gospel, lite svenskt, kärlekssånger och lite mer gospel. Lasse Berghagens  låt” En kväll i juni ” var naturligtvis ett måste denna junikväll. Nytt på repertoaren denna afton var Sven Lindahl underbara ”Mälarökyrka”, Ted och Kenneth Gärdestads ”Låt kärleken slå rot” och det nya med denna fina låt var solisten Maria Carlson som förgyllde med sin vackra stämma:)  Ny i sammanhanget var också  Peter Ceteras hitlåt från 90 talet ”You´re the inspiration och där glänste solisten Laila Sandström lite extra:) Pianospel och dirigerande stod som vanligt vår egen, the one and only Karin Wall Källming för. Denna konsert blir alltid lite intim (trots en stor kyrka) och trevlig så även denna gång.  Ett hundratal personer hade valt att fira fredagsmyset med oss i Kören Stämbandet och det är vi tacksamma för.