Efter ett års väntan och längtan var det äntligen dags att genomföra 2020 års höstkonsert med Andreas Weise.
Klockan 18.00 p√• s√∂ndagskv√§llen gick k√∂ren upp p√• scenen och inledde konserten med tv√• l√•tar ‚ÄĚSide by side‚ÄĚ och ‚ÄĚ I can see clearly now‚ÄĚ.

D√§refter gjorde kv√§llen stj√§rna entr√© och det b√∂rjade maffigt med ‚ÄĚO sole mio‚ÄĚ tillsammans med k√∂ren.
Efter den inledningen tog Andreas och hans fantastiska pianist Anna Landstr√∂m √∂ver och underh√∂ll publiken med b√•de l√•tar och anekdoter. Bland annat bj√∂d han p√• en l√•t han sj√§lv skrivit som heter ‚ÄĚCrazy‚ÄĚ.

Sedan var det √•terigen k√∂rens tur att f√• underh√•lla. Freddie Wadlings l√•t ‚ÄĚWalk‚ÄĚ med solisterna Mikael Ejerblom och Maria Carlson lade f√∂r en liten stund en lite mystisk st√§mning √∂ver kulturscenen.

D√§refter fick publiken dr√∂mma sig bort i l√•ten ‚ÄĚDreams‚ÄĚ och den efterf√∂ljande vackra s√•ngen ‚ÄĚMin plats p√• jorden‚ÄĚ. Den senare framf√∂rde Marlena Ernman p√• en av kronprinsessans f√∂delsedagar.

K√∂ren och Andreas √•terf√∂renades sedan i ‚ÄĚGuldet blev till sand‚ÄĚ ur musikalen Kristina fr√•n Duvem√•la.
Som sista ordinarie s√•ngnummer framf√∂rdes den otroligt vackra k√§rlekss√•ngen ‚ÄĚShe‚ÄĚ. Den l√•ten har blivit lite av Andreas paradnummer. Det var en av l√•tarna han sj√∂ng i tv programmet Stj√§rnornas stj√§rna ūüĆü som han f√∂r √∂vrigt vann. Innan den vinsten hade han bara ett simborgarm√§rke enligt honom sj√§lv.

Det blev st√•ende ovationer fr√•n publiken s√• det blev ett helt spontant ūüėú extranummer med l√•ten ‚ÄĚHigher and Higher.

Inte nog med v√•ra tv√• g√§startister, utan hela kv√§llen hade vi √§ven v√•rat fantastiska kompband Johan, (piano) Lukas, (bas) och Emanuel, (slagverk) Bergstrand som √§ven underh√∂ll publiken innan konserten. Loket f√∂r konserten,  k√∂rens dirigen och trygghet v√•r fantastiska, oers√§ttliga ledare Karin Wall-K√§llmlng . 


Ett proffsigt ljud och ljus från Fegge och Mattes levererade ljudtekniker Morgan Juvheden.


Ett stort tack till publiken som kom och lyssnade. Utan er vore det inte lika roligt.
Nu laddar vi för julkonserterna den 4 december.
Välkomna!