Efter ett Ärs vÀntan och lÀngtan var det Àntligen dags att genomföra 2020 Ärs höstkonsert med Andreas Weise.
Klockan 18.00 pĂ„ söndagskvĂ€llen gick kören upp pĂ„ scenen och inledde konserten med tvĂ„ lĂ„tar ”Side by side” och ” I can see clearly now”.

DĂ€refter gjorde kvĂ€llen stjĂ€rna entrĂ© och det började maffigt med ”O sole mio” tillsammans med kören.
Efter den inledningen tog Andreas och hans fantastiska pianist Anna Landström över och underhöll publiken med bĂ„de lĂ„tar och anekdoter. Bland annat bjöd han pĂ„ en lĂ„t han sjĂ€lv skrivit som heter ”Crazy”.

Sedan var det Ă„terigen körens tur att fĂ„ underhĂ„lla. Freddie Wadlings lĂ„t ”Walk” med solisterna Mikael Ejerblom och Maria Carlson lade för en liten stund en lite mystisk stĂ€mning över kulturscenen.

DĂ€refter fick publiken drömma sig bort i lĂ„ten ”Dreams” och den efterföljande vackra sĂ„ngen ”Min plats pĂ„ jorden”. Den senare framförde Marlena Ernman pĂ„ en av kronprinsessans födelsedagar.

Kören och Andreas Ă„terförenades sedan i ”Guldet blev till sand” ur musikalen Kristina frĂ„n DuvemĂ„la.
Som sista ordinarie sĂ„ngnummer framfördes den otroligt vackra kĂ€rlekssĂ„ngen ”She”. Den lĂ„ten har blivit lite av Andreas paradnummer. Det var en av lĂ„tarna han sjöng i tv programmet StjĂ€rnornas stjĂ€rna 🌟 som han för övrigt vann. Innan den vinsten hade han bara ett simborgarmĂ€rke enligt honom sjĂ€lv.

Det blev stĂ„ende ovationer frĂ„n publiken sĂ„ det blev ett helt spontant 😜 extranummer med lĂ„ten ”Higher and Higher.

Inte nog med vĂ„ra tvĂ„ gĂ€startister, utan hela kvĂ€llen hade vi Ă€ven vĂ„rat fantastiska kompband Johan, (piano) Lukas, (bas) och Emanuel, (slagverk) Bergstrand som Ă€ven underhöll publiken innan konserten. Loket för konserten,  körens dirigen och trygghet vĂ„r fantastiska, oersĂ€ttliga ledare Karin Wall-KĂ€llmlng . 


Ett proffsigt ljud och ljus frÄn Fegge och Mattes levererade ljudtekniker Morgan Juvheden.


Ett stort tack till publiken som kom och lyssnade. Utan er vore det inte lika roligt.
Nu laddar vi för julkonserterna den 4 december.
VĂ€lkomna!