I lördags fick Kören Stämbandet äran att vara med på Blåsorkesterfestivalen i Boxholm. Som enda kör bland ett tiotal orkestrar marscherade kören gata upp och gata ner sjungandes ”Intrada” och ”Swingthe prelude” för Boxholms invånare. Sen eftermiddag intog den lilla kören den lilla scenen i det stora öltältet som stod uppställt bakom ”Folkets hus”.  Här fick åhörarna lyssna på snapsvisor blandat med finstämda sånger såsom ”You are mine” och ”Gabriellas sång”.  Konserten avrundades passande nog med ”Have a nice day”. Det blev även en trevlig kväll  för alla de hundratals människor som samlades i öltältet  till den Bayerska aftonen. Det var en spännande kombination med Blåsorkestrar, öltält och körsång:) Grattis Boxholm till en välorganiserad festival.

 

DSC00552-1                            2013-08-17 18.17.51