På tisdagskvällen förgyllde Kören Stämbandets herrar julfesten för personalen på Apotek Hjärtat i Mjölby. Runt åttasnåret smög tio stiliga och  sångsugna män in på gården utanför Skänninge där julfesten ägde rum. Underhållningen var en överraskning som ingen utan jag och herrarna då förstås visste om:)  Ninas turtles, som de kallade sig denna afton  bjöd på en blandad repertoar. Eller vad sägs om  Fattig bonddräng , Stetsonhatten och Kärringar ska hållas kort . Att de vågade med bara damer (och en ung man) i publiken:) Däremellan fick vi njuta av den enda men dock vackert framförda julsången,  Jul, jul strålande jul. Lite svängigare blev det när herrarna tog sig an låten, En riktig jävla schlager.  Kvällen till ära hade grabbarna förgyllt repertoaren med Sonja Hedenbratts  stora hit,  Låt HJÄRTAT va med.   Så från Hjärtat säger vi Tusen Tack för att ni kom!

546970_764135300281754_1852882498_n (1)