Efter gott kaffe med dopp bjöd Kören Stämbandet på en salig blandning av låtar  i Andreaskyrkan. Kören började konserten med att presentera de olika körstämmor som finns i  låten ”Körtrall”. Det sjöngs även gospel som den gamla godingen ”Down by the riverside” och den mer stämningsfulla ”You are mine”. Lite svenskt och annat ljuvt var Astrid Lindgrens ”Fattig bonddräng” som gick rakt in i hjärtat hos både publiken och kören. ”Bonndrängen” denna gång gestaltades av Janne Ståhlberg. Annat i den saliga blandningen var ”Bye bye blackbird”, en evergreen av Ray Henderson, solist Mikael Ejerblom.  Publiken fick även följa med på en tur till både Paris och månen när kören sjöng Ted Gärdestads ”Eiffeltornet”och ”Jag vill ha en egen måne”. Konserten avslutades med ”Time to say goodbye” där Berit Jonsson var solist. Körledare, dirigent och pianist Karin Wall Källming. Kyrkan var välbesökt och  publiken klappade så pass att kören fick användning för det inövade extranummret ”Anthem”:) Kollekten denna kväll gick till de drabbade i Filippinerna. 

 

IMG_2714

   IMG_2718IMG_2721