I lördags tog kören den gamla, smala och lite krokiga vägen ner till vackra Malexander. Föreningshuset i byn fyllde 80 år och det skulle naturligtvis firas. Ett åttiotal gäster slog sig ner i den anrika byggnaden för att äta och dricka gott.  Kvällens underhållning stod som ni kanske redan räknat ut Kören Stämbandet för. Herrarna i kören var först ut med ”Stetsonhatten”. Körens damer anslöt sig därefter för att presentera kören i låten ”körtrall”. Efter ytterligare tre fyra låtar blev det sedan en liten paus då även körens magar blev mättade. I avdelning två bjöds det på allsång. Publiken och kören enades i låtar som ”Mälarökyrka”,”Mamma Mia” och den specialskrivna låten (ursprungstext Erik Hj Svae) ”Malexander”. Därefter blev det kaffe och tårta. Kvällen avslutades i kärlekens tecken, ”You´re the inspiration”, ”Only you” och ”Madrassen” var några sånger som ingick i det temat:) Flera av gästerna blev även träffade av Amors (Mikael Ejerblom) pilar i låten ”Bye Bye blackbird”. Allt roligt har dock ett slut så även denna kväll. Kören tackade för sig med ”Time to say goodbye”. Bakom pianot, framför kören, ”spindeln i nätet”, vår värdefulla, skapliga Karin Wall Källming.

DSC_8097DSC_8052 DSC_8070