Ja det var en kväll i juni då när sommarn är som bäst. En fin tradition som kören gillar allra mest. Klockan 19.00 tågade kören in till tonerna av ”When the saints go marsching in” och en timme senare tågade samma kör ut i den ljumma junikvällen men då till tonerna av ”Swing the prelude” . Däremellan hade kören inför en fullsatt Mjölby kyrka bjudit publiken på sommarsånger blandat med visor och gospel. Solister under kvällen var Jan Ståhlberg, Kjell Bäck och Lalla Marengård. Kvällens konferencier den alltid pålästa Roland Borell (denna gång var det bland annat vädret vi fick lära oss lite extra om)

Kören var även förstärkt av de fantastiska musikerna Bergstrand boys, Johan på flygel, Lukas på bas och Benjamin Krieger slagverk.
Sist men inte minst navet för att allt ska klaffa en kväll som denna vår eminenta körledare Karin Wall Källming.
Arrangör: Svenska kyrkan, Mjölby församling
Tack publiken för att ni kommer utan er vore det inte lika roligt.
En härlig sommar önskar kören Stämbandet. På återseende i höst.

Foto från Örjan Sandberg och Mia Juthe