Novemberblandning var temat på eftermiddagen konsert i Andreas kyrkan, och en blandad repertoar blev det.   Låten Have a nice day fick starta konserten, klart man önskar alla en härlig dag:) Sedan fick vi följa den blivande kantorsgossens tankar i  ”Mälarökyrka” där Karin Wall Källming kompade på orgel. En längtan till sommaren fick vi efter den vackra visan ”Det går en vind över vindens ängar”, och i Gabriellas sång lärde vi oss att livet är här och nu. Musikens kraft fick vi ta del av i låten med samma namn där vår egen Karin Wall Källming skrivit musiken och Johan Wahlqvist texten. Lite kärlek blev det också i den underbara låten ”Cant take my eyes off of you”.  Psalmen Härlig är jorden fick avsluta konserten innan kören tågade ut till låten Intrada och ut  i den mörka novemberkvällen.

 

konsert  konsert två konsert tre