Igår var det dags för avtackning av Gunnel Rosell Ericson som efter 19 år lämnat ordförandeskapet i Kören Stämbandet. Första stoppet var på Ellen Keys strand på Omberg.  Där njöt vi av den fantastiskt vackra utsikten över Vättern och hade även en trevlig och uppskattat guidning på Strand. Vilket ställe!

Därefter promenerade/åkte vi  ner till Ombergs Turisthotell för att avnjuta en god tvårätters middag tillsammans. Innan middagen blev vi bjudna på cider av den ja vad ska man kalla henne:) speciella servitrisen Ellen:) Vem har sagt att man måste ha hela strumpbyxor?;)  Efter middagen hittade Karin ett piano och kören ”rev av” ett par vårsånger innan det var dags att dra vidare.

Sista stoppet för dagen blev Kråkeryd där körens medlemmar Eva och Pelle har ett alldeles fantastiskt underbart sommarstället (=Paradis) . Här njöt vi av eftermiddags/kvällssolen och blev bjudna på kaffe, kaka, vin, öl ,alkoholfritt, kex och ost. Lite kvällsmat i form av korv med bröd hann även en del med. Även vädergudarna var med oss denna dag. Gunnel var mer än nöjd och det var vi andra också. Tack för en toppendag alla inblandade och  tusen tack Eva och Pelle för eran gästvänlighet.