I torsdags var det dags för körens damer att ordna julfest för körens herrar.  Klockan 19.00 välkomnades herrarna med lite eller rätt mycket glögg typ en kaffekopp:) Efter lite glöggmingel med julmusik framförd av Annette Strand på elpiano var det dags för den årliga tomtegröten, skinksmörgåsen och dess tillbehör.  En välkomstsång blev det sedan från damerna. Julsången ”Holly Jolly” framfördes med omgjord text för att passa kvällens tema, Hylla Julen!

Kvällens höjdpunkt var när killarna skulle gissa julsånger med hjälp av charader. Några av låtarna som gestaltades av damerna var ”Koppången”, ”Hej tomtegubbar” och ”Driving home for Christmas”.  Lättare sagt än gjort, men killarna var fantastiska och det vinnande laget lyckades samla ihop åtta av elva rätt. Bra jobbat!

Efter fika och ”växtra numret” tror jag Berit kallade det var det sedan dags att önska varandra en God Jul och ett Gott Nytt År! Men innan hemfärd fick killarna varsin julstrumpa som julklapp:)  Nästa år är det killarnas tur att hålla julfest för damerna…det ser vi mycket fram emot. Men först firar vi in 2017 års jul och inväntar 2018 som vi hoppas bjuder på mycket sång och musik.