Mjölby kulturscen var fullsatt när kören Stämbandets höstkonsert drog igång klockan 18.00 på söndagskvällen. Kören inledde med Jersey Boys stora hit ”Cant take my eyes off of you”.  Under låten presenterades kvällens gästartister Bruno Mitsogiannis och Matilda Grun storstilat då vissa doa-partier bytts ut mot Bruno och Matildas namn istället.

Efter inledningen var det dags för kvällens stjärnor att tillsammans med kören framföra låten ”Fix You”. Därefter tog körens damer med Matilda i spetsen över och rev av Supremes paradnummer ”Stop in the namn of love” med den äran:) Konserten fortsatte med låtar som ”Free Fallin” och ”Utan dina andetag” för att nämna några.

En del i konserten ägnades åt att tillägna personer deras önske-/favorit låtar. Först ut blev Matildas pappa tillägnad Sven-Ingvars låt ”Säg inte nej, säg kanske kanske kanske”. Bruno fick lite smått överraskad tillägna John Legends ”All of me” till sin bror och ”The winner takes it all” sjöng Matilda bara för lilla moi/undertecknad;)

Efter pausen blev det rockigare toner då Bruno med sin rockenrollgitarr:) och kören framförde ”Here I go again” så att nästan kulturscenens tak lyfte.  Under hela konserten medverkade proffsmusikerna Mikael Svedlund piano, Niclas Lindbom bas, Pelle Lindh gitarr och Magnus Fritz på trummor. Vilket komp! Bästa bandet!

Publiken bjöds även på country då Matilda och Bruno sjöng  Dolly Partons underbara och lite sorgliga  ”Joline”. Tätt följt av ”Fields of gold”. Svängigare toner blev det sedan i låtar som ”Scandinavian shuffle” och ”Leva livet- Itsy bitsy”.

Kören Stämbandets  ledare sedan 41 år tillbaka den fantastiska Karin Wall Källming dirigerade kören även denna konsert, vilket vi är tacksamma för.  Ljud : Bagler Production.

Det blev en härlig kväll med blandad repertoar, fantastiska artister och musiker, härliga mellansnack och en underbart entusiastisk publik och en nöjd kör!